STOCKVERKOOP BIJ QUATUOR DESIGN


 

Un salon avec canapés, chaises et table basse de déstockage.

Grote Stockverkoop bij Quatuor Design Brussel: Een Niet te Missen Kans!

Van 20 tot 31 maart nodigt Quatuor Design Brussel u uit voor zijn grote stockverkoop. Dit is een onmisbare kans om uw leefruimte opnieuw te definiëren met designmeubels van hoge kwaliteit tegen ongelooflijk aantrekkelijke prijzen. Of u nu uw interieur of uw buitenruimte wilt opfrissen, deze unieke verkoop biedt een indrukwekkende selectie van showroommodellen en voorraad van de grootste designmerken.

Een Prestigieuze Selectie tegen Verlaagde Prijzen

Onze collecties bevatten stukken van gerenommeerde merken zoals Ethnicraft, Hay, Kartell, Fermob, Olta, Sits, Treku, Zuiver, en Ferm Living, om er maar een paar te noemen. Of u nu op zoek bent naar een iconische stoel, een comfortabele sofa, een elegante tafel, een praktische salontafel, een ruime kast, uitnodigende tapijten, innovatieve verlichting, of verfijnde tuinmeubelen, u vindt uw geluk tegen prijzen die u nog nooit heeft gezien.

Een Unieke Kans voor Buitengewone Vondsten

Deze uitverkoop is de perfecte gelegenheid om buitengewone kwaliteitsstukken te vinden die een vleugje verfijning aan uw woning zullen toevoegen. De verlichtingshoek biedt met name speciale kortingen op verlichting die elk hoekje van uw interieur zal verlichten. Dit is de gedroomde kans voor diegenen die een unieke lichttoets aan hun ruimte willen toevoegen.

Un assortiment de meubles et de luminaires exposés dans un environnement de vente au détail de type entrepôt pour le déstockage.
Diverses tables et tabourets modernes exposés dans un showroom avec éclairage et étagères de style industriel en arrière-plan, proposant une vente de déstockage.
Un salon avec un canapé blanc et une table basse en liquidation.

Maak Ruimte voor het Nieuwe

Het doel van deze uitverkoop is tweeledig: niet alleen biedt het u de kans om te genieten van voordelige tarieven op designmeubelen, maar het helpt ons ook ruimte te maken voor de nieuwe collecties die eraan komen. Het is een zeldzame kans om uw decoratie te vernieuwen met uitzonderlijke designstukken, terwijl u profiteert van aanzienlijke kortingen.

Uw Persoonlijke Uitnodiging

We zijn verheugd u uit te nodigen voor dit unieke evenement bij Quatuor Design Brussel. Kom ons brede assortiment van designmeubels en -accessoires ontdekken en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen. Mis deze kans niet om uw ruimte met elegantie en tegen ongeëvenaarde prijzen te transformeren. We kijken ernaar uit u te helpen de perfecte stukken te vinden die uw omgeving zullen verrijken.

 

Waar u ons kunt vinden :

Waterloosesteenweg, 1232 à 1180 Ukkle

Un assortiment de chaises de déstockage exposé sur le sol d'un entrepôt.
Un showroom présentant des meubles de salon modernes aux couleurs neutres et à l'éclairage tamisé organise un événement de déstockage.