OFYR


 

Un foyer avec de la nourriture dessus.

De barbecue herbekeken

Het merk OFYR werd opgericht in 2015 door Hans Goossens en ontwerpt en produceert barbecues die eruit springen. Ofyr stelt een hybride product voor met een barbecue, plancha en vuurschaal in één.

Bij de ontwikkeling van de barbecue, heeft Ofyr zich geïnspireerd op het principe van de Japanse bakwijze, de teppanyaki, waarbij een verwarmde plaat wordt gebruikt om het voedsel te bakken, maar ook op het principe van het bakken met een plancha. Geleidelijk aan werd de Ofyr aangepast aan de wensen en behoeftes van zijn gebruikers. Waar hij oorspronkelijk enkel als decoratiestuk dienstdeed, is hij op vandaag een vier-in-een-object geworden met een plancha, een vuurschaal en een barbecue.

Om het gebruiksgemak van de Ofyr te verbeteren, heeft het merk ook een stabieler gamma met wieltjes ontwikkeld. Het bakprincipe en de capaciteit van de klassieke Ofyr blijven behouden, maar hij is nu ook verplaatsbaar en heeft een handvat.

Om de collectie te vervolledigen, heeft het merk een hoogwaardig gamma benodigdheden en accessoires ontwikkeld. Zo is Ofyr vandaag een compleet outdoor concept.

Heel de collectie ontdekken

HET ICOON OFYR

Un foyer noir sur fond blanc.
Un foyer en métal orange sur fond blanc.

De Ofyr Classic barbecue is samengesteld uit een kegelvormige vuurschaal die op een sokkel wordt gemonteerd en een brede platte ring die dienstdoet als bakoppervlak. Afwerking in gesofisticeerd black of Corten staal voor een ruwere look, aan u de keuze! Hij bestaat in 2 afmetingen voor beide afwerkingen.

Ofyr x Quatuor, een verhaal van gezelligheid

De Ofyr is meer dan een eenvoudige barbecue, het is een heus kunstwerk dat in de tuin wordt tentoongesteld en waarrond we samenkomen om te koken en gezellig samen te zijn.

Bij Quatuor houden we van merken die design, plezier en gezelligheid verenigen … en dat heel het jaar lang!

Met de combinatie vuurschaal en plancha kan elke Ofyr immers heel het jaar door buiten worden gebruikt. De barbecue is het succesnummer van uw zomer om vlees te grillen of pizza’s te bakken. Met de plancha die rondom de vuurschaal is voorzien, wordt het bereiden van gerechten een en al gezelligheid met familie en vrienden. In de winter brengt de vuurschaal iedereen samen rond het houtvuur.

Valt u, net zoals wij, voor de Ofyr-producten en wilt u er meer over weten? Neem dan zeker onze catalogus door en/of contacteer ons voor een prijsaanvraag.

Un groupe de personnes mangeant de la nourriture sur un foyer.