FATBOY


 

fatboy inspi 1

Design met de glimlach

Fatboy is een Nederlands merk dat begin de jaren 2000 een nieuwe betekenis gaf aan het gebruik van de poef. ‘The Original Fatboy’ wordt gekenmerkt door zijn omvang, originaliteit en groot rood etiket aan de zijkant. Tien jaar later is de Original Fatboy een heuse referentie van het hedendaags design in meer dan 60 landen.

Vandaag vestigt Fatboy zich geleidelijk aan als iconisch merk van indoor en outdoor decoratie met zijn altijd weer verrassende designcreaties. 

Naast hun gamma poefs, zijn ook hun lampen en tuinmeubilair stuk voor stuk iconen geworden van het trendy decoratief design.

Heel de collectie de ontdekken →

DE FATBOY ICONEN

fatboy icone 1

Het absolute icoon van het merk is de familie Fatboy modellen. Ze zijn heel sterk en comfortabel en worden in verschillende heel mooie kleuren uitgevoerd. Ongeacht de positie of de vorm van ons lichaam, ze passen zich met gemak aan. Zelfs als extra bed kunnen ze dienstdoen, want helemaal plat meet een fatboy maar liefst 180x140 cm!

fatboy icone 2

Bent u op zoek naar een zachte en tegelijk sterke lichtbron, dan is de Edison lamp ideaal. Ze heeft 3 niveaus van lichtsterkte en kan tot 6 uur autonoom branden. Deze lamp is uiterst praktisch, want u neemt haar overal waar u wilt met u mee. Het is een van de meest verkochte decoratieartikelen bij Quatuor.

fatboy icone 3

De headdemock is een gemakkelijk te installeren comfortabele hangmat voor buiten, onderstel en kussen inbegrepen. Alleen of met twee (max. 150 kg), is deze hangmat een must om uit te rusten, te kletsen, te lezen, enz. De stof is onderhoudsvriendelijk en uv-bestendig. Hij is licht en kan worden verplaatst naar waar u wilt. 

Fatboy x Quatuor Design, een verhaal vol fun

Fatboy heeft als missie om nieuwe en nuttige creaties te bedenken die een vleugje design en humor brengen in uw dagelijks leven (denk maar aan de namen van de producten). En dat is exact waar wij van houden bij Quatuor Design! Bovendien zijn alle Fatboy gamma’s geschikt voor zowel binnen als buiten dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. 
 
Naast de bekende designpoefs in verschillende kleuren en cosy materialen, kunt u de Edison lamp ontdekken in klein of groot formaat, de designhangmat, de bijzettafel, het outdoor meubilair, tafels, stoelen en parasols, tot zelfs originele kussens voor onze trouwe viervoeters, zodat ook zij comfortabel zitten.
fatboy inspi 2

Fatboy producten

Naar de hele collectie