Summer break for Quatuor team: Vertraagde leveringen tussen 8 en 21 augustus en van 11 tot 19 augustus zal de showroom te Ukkel gesloten zijn. Alvast bedankt voor uw begrip!

Decoratieaccessoires

Personaliseer uw leefruimtes met inspirerende decoratievoorwerpen. In de rubriek decoratie ontdekt u onze selectie decoratievoorwerpen om een unieke touch te geven aan elke kamer in uw huis of appartement.

Merk0
Kamers in huis0
10,00
1.400,00

Quatuor decoratieaccessoires

Geen inrichting van een kamer, zonder mooie decoratie! Decoratievoorwerpen zijn de accessoires van ons meubilair waarmee een ruimte op talrijke manieren kan worden gecustomiseerd. Bij Quatuor bieden we hedendaagse design decoratievoorwerpen aan die met zorg worden geselecteerd. In alle vormen, kleuren en materialen, nuttig of zuiver decoratief, met kleine voorwerpen kan uw inrichting worden gepersonaliseerd volgens uw smaak en inspiratie. 

Online of in onze showrooms, stellen we de meest iconische merken voor van designmeubilair en designdecoratie.

Personaliseer samen met Quatuor uw ideeën voor de inrichting van uw woning met unieke decoratieaccessoires. Hulp nodig? U kunt ons altijd contacteren. Wij adviseren en begeleiden u bij uw zoektocht om uw mooie interieurprojecten te realiseren.

Ik wil het team contacteren →