TREKU


treku inspi 1

Knowhow en modulariteit

Treku, Spaans designerbedrijf, geeft al 3 generaties lang passie en knowhow door die van het merk een vaste waarde maken op de markt van het hedendaags designmeubilair.

Doorheen hun verschillende collecties, ontdekken we een moderne strakke stijl, met de focus op gelakte meubelen, maar die toch een zekere warmte uitstraalt dankzij onder meer het gebruik van de houtsoorten teak en notelaar.

Treku maakt hedendaags kwaliteitsmeubilair, dat moduleerbaar en personaliseerbaar is volgens uw wensen en behoeften.

DE TREKU ICONEN

treku icone 1

Aura is een heel polyvalente collectie die voornamelijk bestaat uit buffetkasten, consoletafels en tv-meubelen. Door de harmonieuze mix van Scandinavisch design en moderniteit straalt ze een heel actueel ‘aura’ uit. De houten of metalen poten zorgen voor een retrolook.

treku icone 2

De Lauki collectie bestaat uit verschillende soorten boxen die op de grond kunnen worden geplaatst, onderling kunnen worden opgestapeld of opgehangen aan de muur. Van een klein praktisch meubel voor in de inkomhal tot een groot stijlvol opbergmeubel voor een bureau, de functies zijn veelzijdig. 

treku icone 3

Het modulair systeem van legplanken Bost is vernieuwend en origineel in een subtiele combinatie van hout en metaal. Het is bedacht om te passen in zowel privé- als publieke ruimtes. Van de inrichting van een heel grote bibliotheek tot de indeling van een open dressing, er zijn verrassend veel mogelijkheden.

Treku x Quatuor, een verhaal van mogelijkheden

Wat ons bevalt bij Treku, zijn de oneindig veel keuzemogelijkheden! Of het nu gaat om het kleurenpalet, de materiaalkeuze of de toebehoren en afmetingen van de meubelen, ú bent het die uw tv-meubel, consoletafel, commode, buffetkast, legplank of bibliotheek ontwerpt, zoals u dat wenst.

Elk meubel is uniek en beantwoordt aan uw behoeften, uw smaak en leefruimtes. Ons team is er om u te helpen een voorstel op maat te configureren en op te stellen. U kunt ons altijd contacteren en onze tentoongestelde modellen komen bekijken in onze showroom.

Uw meubel online configuren →

treku inspi 2