TOT UW DIENST


 

Une salle de réunion d'affaires avec une table et des chaises en bois.

Aan je zijde om uw professionele projecten uit te voeren

Bent u architect, binnenhuisarchitect, restaurant- of hotelprofessional? Beoefent u een vrij beroep en wil u uw kantoren of bedrijf inrichten? Quatuor Design stelt zijn expertise ter beschikking om uw professionele projecten uit te voeren!

Retro, klassiek of eigentijds, of het nu gaat om een ​​interieur- of outdoorontwerp, wij kunnen het meubilair leveren dat u nodig heeft om uw professionele activiteit te ontwikkelen.

Dankzij een portfolio met de grootste designmerken kunnen we helpen om uw ruimte harmonieus en sfeervol te maken. Van een industriële, ultrachique look tot een Scandinavische stijl, kortom er is voor ieder wat wils!

De indeling van uw professionele ruimte moet passen bij uw project, het is dus essentieel dat ook het meubilair past bij het imago dat u wenst over te brengen.

Onze showrooms bezoeken →

Een ruime keuze aan kwaliteit

We bieden daarom een ​​reeks kwaliteitsmeubilair om binnen- en buitenruimtes in te richten: tafels, barkrukken, banken, zitbanken, hoge tafels, stoelen, fauteuils, salontafels, bureaus, vergadertafels, enz.

Wij begeleiden u met veel plezier bij professionele projecten teneinde passende productselecties te kunnen aanbieden voor:

  • Onthaalruimtes,
  • Loungeruimtes,
  • Wachtkamers,
  • Kantoorinrichting,
  • Restaurants, kantines,
  • Terrassen en buitenruimtes,
  • Parken en tuinen, ...

In de e-shop rondkijken →

Un arbre majestueux se dresse bien en évidence au centre d’une cour animée, ajoutant une touche de beauté naturelle à l’environnement axé sur les affaires.
L'intérieur d'un entrepôt spacieux meublé de tables et de chaises élégantes.

Advies en een gratis offerte

Kom gerust eens langs om een ​​idee te hebben!

In onze showroom te Ukkel, is er een breed gamma van meubels en decoratie te vinden, waarbij merken, kleuren en materialen worden gemengd. Laat u inspireren door onze verschillende sferen en ontdek de meubels die uw project kunnen versterken!

Met 17 jaar ervaring in decoratie en designmeubilair, staan ​​wij ter beschikking om u zo goed mogelijk te begeleiden bij de inrichting van uw bedrijf of werkruimte.

Voor info en een offerte te ontvangen, neemt dan snel contact met ons via:

EMAIL : servicepro@quatuordesign.be

TEL : + 32 (0) 2 372 13 00