ETHNICRAFT


 

Ethnicraft inspi 1

De tijdloze schoonheid van massief hout

Ethnicraft is gespecialiseerd in de fabricage van massief houten designmeubilair. Hun producten vatten de essentiële principes samen van kwaliteitsmeubilair: een zorgvuldige en bestudeerde fabricage voor duurzame stukken, met een herkenbare identiteit, en dat, in massief hout dat door de jaren heen op een natuurlijke manier veredelt. Hun tijdloze collecties, van een evidente eenvoud, vinden hun plaats in de meest uiteenlopende interieurs.

De Belgische fabrikant biedt vandaag meubilair aan voor de verschillende binnenruimtes van een woning (salon, eetkamer, slaapkamer, bureau, hal, ...), maar ook een collectie outdoor meubilair. Ethnicraft vervaardigt zijn meubels voornamelijk in drie massieve houtsoorten: eik, teak en notelaar.

Een collectie accessoires vervolledigt het meubelassortiment: een aanbod kelim tapijten, kussens en plaids van natuurlijke vezels, dienbladen met stijlvolle motieven, alsook andere decoratievoorwerpen.

Belangrijk om weten is dat Ethnicraft een mooi voorbeeld vormt wanneer we het hebben over ecologisch verantwoord design. Hun producten zijn immers vervaardigd in FSC-gecertificeerd hout wat staat voor het duurzaam beheer van de grondstoffen op het vlak van sourcing en traceerbaarheid. 

Heel de collectie ontdekken →

DE ETHNICRAFT ICONEN

ethnicraft icon 1

De massief eiken tafel Bok is een van de iconische modellen van Ethnicraft. Zijn luchtige vorm en stevige structuur maken hem tot een tijdloos en opmerkelijk designstuk om eindeloos van te genieten.

ethnicraft icon 2

De N701 zitbank is een uitnodiging om te ontspannen. Door verschillende modules en formaten te combineren, krijgt u oneindig veel mogelijkheden om een opstelling te vinden die aan uw behoeften beantwoordt. Het is niet toevallig een van de bestsellers.

ethnicraft icon 3

De naam ‘Air Bed’ spreekt voor zich: het idee was om zachtheid, rondheid en algemene luchtigheid te geven aan het gebruikelijke concept van het bed. Het iconische Air bed van Ethnicraft in massief eikenhout is robuust en licht tegelijkertijd.

Ethnicraft x Quatuor Design, een natuurlijk verhaal

Bij Quatuor Design hechten we enorm veel belang aan drie factoren bij de keuze van een meubel: de esthetiek, de technische betrouwbaarheid en de prijs. We gaan altijd op zoek naar producten die worden bewonderd voor hun visuele aspect en gewaardeerd voor hun fabricageproces. Bovendien proberen we u een zo interessant mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding te garanderen.

In die optiek, wisten we zodra we de Ethnicraft meubelen ontdekten dat zij een van de beste voorbeelden zijn van de mix design-betrouwbaarheid-prijs die wij zoeken.

Na een jarenlange samenwerking met Ethnicraft, hebben wij ons kunnen positioneren als een van de belangrijkste verdelers van het merk in België en op internet. 

In de loop van de jaren hebben we een grondige technische en esthetische kennis van deze producten verworven. Zo zijn we vandaag een geprivilegieerd aanspreekpunt wanneer u de aankoop van Ethnicraft meubelen overweegt, zowel voor privé- als voor professioneel gebruik.

ethnicraft inspi 2