SABA ITALIA


 

Un salon moderne avec un mur en béton.

Modulaire luxe

Saba Italia werd opgericht in 1987 en is uitgegroeid tot een symbool van modulaire luxe in de wereld van hoogwaardig meubilair. Sinds zijn oprichting in de buurt van het Italiaanse Padua streeft het merk ernaar om onze levensstijl te verrijken via design. Saba onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit en aandacht voor materialen, en creëert collecties die inspelen op onze emoties en keuze voor comfort.

Pixel: Een creatie van Sergio Bicego

De Pixel zitbank, ontworpen door Sergio Bicego, belichaamt de ervaring en innovatie van Saba Italia. Met deze zitbank staat creativiteit in uw interieur voorop. U kunt kiezen voor de opstelling die bij uw interieur past en die u het meeste raakt. Elke zitbank van de Saba collectie is een bewijs van de constante zoektocht van het merk naar de allerhoogste kwaliteit en nauwgezette aandacht voor detail.

Un canapé dans une pièce aux murs blancs et aux arches.

Saba Italia x Quatuor Design: maatwerk en uitmuntendheid

In oktober 2018 is Saba Italia lid geworden van Italian Design Brands (IDB), waarmee het samen met enkele andere merken uitgegroeid is tot het uithangbord van uitmuntend Italiaans interieurdesign. Bij Saba staat de wens van de klant centraal, waardoor producten volledig kunnen worden aangepast aan de persoonlijke plannen en ideeën van zijn klanten. De samenwerking met Quatuor Design onderstreept Saba's toewijding om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen, in harmonie met de ruimte waarin ze wonen.

Een offerte aanvragen →

Un salon avec des meubles blancs et un tapis bleu.