SITS


 

sits inspi 1

De cosy en ecologisch verantwoorde zitbank

Met 25 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van gestoffeerde meubelen, stelt SITS een uitgebreid gamma voor van hoogwaardige producten.

Het merk richt zich op comfort, zachtheid en schoonheid en neemt hierbij als leidraad de waarden van gedeelde gezelligheid en welzijn thuis, in familieverband of onder vrienden.

Belangrijk om weten is dat Sits er alles aan doet om ecologisch verantwoorde materialen te gebruiken in zijn productieproces.

De aankoopgids van de zitbank lezen →

ONZE BESTSELLER VAN SITS

sits icone

De kenmerkende houten poten en afgeronde details van de Jenny van SITS zijn duidelijk geïnspireerd op het Scandinavisch design. Het is een heel ‘softe’ en bijzonder comfortabele zitbank. Installeer u erin en u wilt er niet meer uit weg! Dankzij de 3 formules van rugkussens wordt het een model dat naar wens kan worden gepersonaliseerd. Het is de meest budgetvriendelijke zitbank die wij bij Quatuor verdelen.

Sits x Quatuor Design, een familieverhaal

Sits heeft zijn plaatsje verworven tussen de meest verkochte merken van zitbanken ter wereld. Hun gamma van modellen is heel verscheiden en met ontelbare keuzemogelijkheden op het vlak van customisatie, van kleuren en stoffen. 

Het merk richt zich zowel tot jonge stellen die investeren in hun eerste kwaliteitszitbank, als tot grote gezinnen die een onderhoudsvriendelijke zitbank nodig hebben, of zelfs grootouders die een zitbank met strakke lijnen verkiezen.

Bij Sits, is er voor elk wat wils en voor elk budget. Comfort en levensvreugde in huis blijven evenwel de sleutelbegrippen. Alles waar wij van houden bij Quatuor Design!

Goed om weten: Sits stelt modellen van slaapbanken voor. Ze zijn mooi en heel comfortabel, twee uitzonderlijke meubels, vinden wij.

Een offerte aanvragen →

sits inspi 2