Stijl en modulariteit met Treku

Un salon élégant avec des murs en bois Treku et une table basse élégante mettant en valeur la modularité.

Moderne en unieke knowhow

Het Spaanse Treku wordt al 75 jaar! Dit familiebedrijf, bekend voor zijn moderne designmeubelen heeft zich doorheen de jaren altijd weer kunnen heruitvinden. Het is grootvader Aldabaldetreku die oorspronkelijk besloot om een meubelschrijnwerkerij te openen, daar waar houtbewerking op scheepswerven een plaatselijke traditie was. Na 3 generaties bevinden de Treku ateliers zich nog altijd in « Zarautz », een klein kustdorp in Baskenland.

Nu worden er modulaire meubels gemaakt met een strakke look, hoogwaardige materialen in een hedendaags kleurenpalet en een uitgebreid gamma fineer. Vandaag is Treku een toonaangevend merk van modulair designmeubilair.

Meer weten over het merk TREKU →

Une photo en noir et blanc mettant en valeur le style des personnes travaillant dans une usine avec une touche de modularité.

Doorheen hun verschillende collecties ontdekken we een hedendaags universum met de focus op gelakte meubelen die toch een zekere warmte uitstralen dankzij het gebruik van houtsoorten, zoals teak en notelaar. Het pluspunt bij Treku is de personalisatie. De mogelijkheden om uw meubel samen te stellen en de combinaties voor de afwerking ervan zijn legio. Zo maakt u van uw ontwerp een uniek stuk dat is afgestemd op uw stijl en behoeften. 

Un salon aux murs roses et au mobilier stylé mettant en valeur la modularité signée Treku.

Modulaire opbergmeubels

 

Un buffet Treku élégant dans une pièce avec une peinture au mur.

Aura is een heel polyvalente collectie die voornamelijk bestaat uit buffetkasten, consoletafels en tv-meubels. Een harmonieuze mix tussen Scandinavisch en modern design met een heel actueel "aura". De poten in hout of metaal geven een retrolook aan de collectie.

Designers: Angel Martí & Enrique Delamo

Un salon élégant orné d'une étagère murale modulaire Treku et d'une plante en pot vibrante.

De Lauki collectie bestaat uit verschillende soorten boxen die op de vloer kunnen worden geplaatst, die onderling naar wens kunnen worden opgestapeld of aan de muur kunnen worden vastgemaakt. Van een klein praktisch meubel in de inkomhal tot een groot stijlvol opbergmeubel voor het bureau, met het Lauki gamma zijn heel wat toepassingen mogelijk. 

Designer: Ibon Arrizabalaga

Un salon moderne avec une table et des chaises en bois Treku qui respirent le style.

Het modulaire systeem van legplanken Bost is vernieuwend en origineel dankzij de subtiele combinatie van hout en metaal. Het werd bedacht om te passen in zowel privé- als publieke ruimtes. Van de inrichting van een heel grote bibliotheek tot de indeling van een open dressing, er zijn verrassend veel mogelijkheden.

Designer: YONOH Creative Studio

Wat is het voordeel van Iconics?

In de Iconics serie wordt een reeks iconische modellen samengebracht waaronder deze 3 gamma’s met een beperktere keuze dan gewoonlijk aan houtsoorten en modules. Wat is dan het voordeel? … Wel, uw meubel wordt gemaakt in 2x minder tijd dan het voor de rest van het gamma zou duren. De termijnen worden verkort van 4 maanden tot maximaal 4 à 6 weken. De Iconics zijn perfect voor wie minder geduld heeft (en ook voor alle anderen).

Une chambre de style Treku avec un lit, une commode et un miroir qui offre une modularité.

Personaliseerbare bijzettafels en koffietafels

 

Un salon avec un canapé de style Treku et une table basse.

Gau is een reeks ronde koffietafels met 3 poten in verschillende formaten. Het robuuste tafelblad lijkt te zweven boven het elegante onderstel. Het blad is in gelakt mdf, het onderstel en de rand zijn in gelakt staal met epoxy coating. Te personaliseren naar believen…

Une élégante table basse Treku ajoute de la modularité au salon.

De Kabi salontafels met hun heel grafische onderstel in gelakt metaal en hun tafelblad met afgeschuinde rand worden gekenmerkt door een strak design met futuristische uitstraling. Ook hier kiest u de combinatie van kleuren en afwerkingen in fineer die bij u past!

De Gau en Kabi collecties kunnen perfect alleen staan, maar evengoed in een set van twee of drie.


Keuze te over

Van kleurenpalet, over materiaalkeuze tot accessoires en afmetingen van de meubels, u ontwerpt uw kast, tv-meubel, consoletafel, ladekast, buffetkast, nachttafeltje, dressing, wandplank of boekenkast zoals u dat wenst.

Le Module niche laqué présente une palette de couleurs de niche dans une finition laquée.

Elk TREKU meubel is uniek en beantwoordt aan uw behoeften, smaak en leefomgeving. Ons team staat klaar om u te helpen bij het samenstellen en een offerte op maat te maken. U kunt ons altijd contacteren (info@quatuordesign.be) of langskomen in onze showroom om onze toonzaalmodellen te bekijken. 

Heel binnenkort vertellen we u meer over de Treku bedden. Uw slaapkamer zal er nog nooit zo design en cosy hebben uitgezien…

Het merk Treku maakt eettafels, uitschuifbare tafels, stoelen en barkrukken, maar die verdelen wij niet bij Quatuor Design.

NB: Treku maakt geen hoekbanken, slaapbanken of andere sofa’s. Geen fineer in dennenhout of acaciahout.