Sits zitbanken, voor ieder een model!


 

Het Sits zitbankenmerk heeft haar naam gemaakt. Al meer dan 25 jaar is zij actief in het ontwerpen en produceren van kwalitatieve design zitbanken in stof en in leder.

"Making furniture for people."

Momenten van gezellig samenzijn en welzijn thuis met vrienden of familie zijn de leidraad van dit merk dat de “homespirit” viert. Zij zet alles in op comfort, zachtheid en schoonheid.

Elk jaar breidt Sits haar gamma uit en brengt een of meer nieuwe modellen op de markt. Vandaag hebt u met zo’n 50 ontwerpen en meer dan 100 verschillende bekledingen keuze te over zowel wat de look als de prijs betreft. We geven graag wat meer uitleg.

> Meer weten over het merk Sits


De collecties en hun look

Het merk Sits wordt voornamelijk gekenmerkt door een hedendaagse stijl. Nu eens geïnspireerd door het eerder klassieke Italiaanse design, dan weer met de zuivere lijnen van het Scandinavische design. Sommige modellen hebben zelfs een meer vintage stijl.

Ontdek hier de lijst van Sits modellen met enkel een rechte opstelling (de meeste modellen zijn ook verkrijgbaar als hoekbank). De Sits collectie is opgedeeld in 3 categorieën in functie van de voornaamste momenten van samenzijn in huis. 

Cocktail & Design

 

Home & Family

 

Tea & Book

 

Hoekbank links/rechts, chaise longue, panoramische zitbank of fauteuil, voetenbank, bankstel, slaapbank, slaapfauteuil, modulaire bank of niet, alle opstellingen zijn mogelijk.

Sits onderscheidt zich niet alleen door haar ruime aanbod designs, deze fabrikant biedt ook heel wat configuraties aan (met het gewenste aantal zitplaatsen) in een heel brede waaier aan stoffen, met laag of hoog onderstel (in metaal of hout) en accessoires om een optimaal comfort te garanderen.


Een breed gamma aan bekledingen en afwerkingen

Van een kleine fauteuil in mosterdkleurig of turkoois fluweel tot een panoramische stoffen zitbank in beige, taupe of antraciet, of u nu een retro of hedendaags salon heeft, in de Sits catalogus vindt u zeker de kleur of textuur voor de bekleding die is afgestemd op uw stijl of behoeften.

Van natuurlijke stoffen zoals linnen of katoen tot de uiterst praktische synthetische stoffen (polyester), aquaclean, er zijn verschillende categorieën. Bovendien hebben bijna alle modellen bij Sits kussens met afneembare en wasbare hoezen voor een gemakkelijk onderhoud.

Een van de meest comfortabele divans

De belofte van het merk Sits is om het leven comfortabel te maken en vreugde en welzijn de boventoon te laten voeren. Voor momenten van verzekerde ontspanning heeft zij opties ontwikkeld die garant staan voor comfort en ook grondig nagedacht over de keuze van de materialen die voorkomen tijdens de productie. Comfortabele armleuningen, verstelbare rugleuningen, aanpasbare hoofdsteunen, zachte vullingen (polyurethaanschuim), verschillende zitdieptes, enz. Kortom, om helemaal te ontspannen.


Echte slaapbanken

Er zijn maar weinig merken die de stijl van een sofa en het comfort van een bed weten te verenigen. Sits doet dat met brio en bovendien blijft het budget betaalbaar. Het ontwerpen van slaapbanken is bovendien een van de hoekstenen van het merk. Vandaag biedt het merk immers een collectie van maar liefst 7 slaapbanken aan.

Heeft u maar weinig plaats? Krijgt u vaak vrienden of familie over de vloer die blijven logeren? Vergeet het weinig comfortabele opklapbed en kies een model uit de sofabedden zoals Lucas of Lucy.


De nieuwkomer van Sits

Dit seizoen is de nieuwigheid bij Sits het model EDDA. Het ontwerp is van Bottcher & Kayser en heeft een sober en heel hedendaags design. Zijn heel cocooning look nodigt uit om er ons bij de eerste aanblik in te gaan nestelen. Hij is zo comfortabel dat we er maar al te graag in blijven zitten! Edda staat ook synoniem voor vrijheid op het vlak van aankleding, want de elementen zijn moduleerbaar naar believen. Het is zelfs mogelijk om hem te customiseren met een tafeltje tussen de modules.

> Het EDDA model ontdekken

canapé Edda Wildflower dans un salon lumineux et blanc

Snelle en gratis levering in België, Frankrijk en Nederland.
Plaatsing op de benedenverdieping in België en Nederland.

Kom gerust eens langs om onze zitbanken te ontdekken en uit te proberen in onze showroom in Ukkel, of stuur ons hier een offerteaanvraag op maat.

NB: Bij Quatuor Design verdelen we de Sits modellen met lederen bekleding niet.