Top lijst

Top van de emblematische banken volgens Quatuor

 

De sofa in al zijn vormen


EPISODE 3/3

De 6 iconische zitbanken volgens Quatuor, op het vlak van design en comfort. 

We stellen ze aan u voor en vertellen waarom we ze hebben geselecteerd. 

De volgorde is willekeurig, ze zijn stuk voor stuk verschillend en hebben allemaal iets unieks dat u zal bevallen


01/ De HORIZON van OLTA
> de meest tijdloze

U wilt een volledige ondersteuning, van kop tot teen?

Dan is de HORIZON met zijn kussens gevuld met veren en een verstelbare hoofdsteun de perfecte sofa voor u. Zijn zuivere lijnen geven hem een heelelegante look die past in een chic, klassiek of moderner interieur. Een Belgisch ontwerp dat ons toch doet denken aan het strakke en klassevolle design made in Italy.

horizon olta


02/ De ROBIN van KOOZO
> de meest strakke

De ROBIN combineert robuustheid met een minimalistisch design. Hij biedt ondersteuning dankzij zijn bijzondere lijngeving van de hoogte en zitdiepte. Met zijn beperkte hoogte, vult hij de ruimte op een discrete en harmonieuze manier. Hij past zowel in een professionele omgeving als in een privéruimte. 

robin koozo


03/ De JENNY van SITS
> De meest cosy

Zijn houten poten en afgeronde details zijn duidelijk geïnspireerd op het Scandinavisch design. Het is een heel « zachte » en bijzonder comfortabele zitbank. Installeer u erin en u wilt er niet meer uit weg! Dankzij de 3 formules van rugkussens wordt het een model dat naar wens kan worden gepersonaliseerd. Deze zitbank is de meest budgetvriendelijke

jenny sits


04/ De N701 van ETHNICRAFT
> de meest eigentijdse

Waarschijnlijk onze bestseller van het momentde zitbank met het meest eigentijdse design. Hij vindt zijn plaats zowel in een cottage interieur van een huis op het platteland, als in de industriële stijl van een loft in het hart van de stad. Alleenstaand in een leeshoek, of in een lineaire of hoekcombinatie voor in de leefruimte, de mogelijkheden zijn legio voor wat de opstelling betreft met zijn vereenvoudigde lijnen en afwezigheid van armleuningen (tip voor grote families!).

n701 ethnicraft


05/ De QUILTON van HAY
> de meest originele

De nieuwkomer van het merk Hay en onze favoriet op vandaag. Hij is heel origineel in zijn popkleuren, maar evengoed in grijs, marineblauw, groen of beige en komt ook helemaal tot zijn recht in een meer klassiek interieur. Wij vallen voor zijn ronde vormen en gewatteerde details.

quilton hay


06/ De SOFA van VETSAK
> de meest coole

De zitbank van Vetsak is een uitnodiging om erin te gaan liggen. Keep cool and chill out! Hierin doet u de beste middagdutjes ooit en geniet u van supercoole filmavondjes met heel het gezin. De 5 modules van het merk maken meer dan 1000 varianten mogelijk met bekleding in uiterst zachte en aangename materialen.

sofa vetsak