Quatuor Ukkel

Waar vind je ons ?

Waterloosesteenweg, 1232
B-1180 Ukkel
België

Contact

Tel +32 (0) 2 372 13 00

Mail: uccle@quatuor.be

Onze openingsuren

Maandag tot zaterdag: 10 am tot 6 pm
Zondag - GeslotenUnieke setting en concept in het hart van Europa

CHet heeft 10 jaar geduurd vooraleer Quatuor zich ook in Brussel nestelde. Heeft ons concept zo de tijd gekregen om te rijpen voor de hoofdstad van ons land en van Europa? Kom vooral zelf de balans opmaken.

Wij houden bij Quatuor van atypische winkels, ruimtes met een verhaal… ruimtes waar ook wij ons verhaal kunnen vertellen.

Quatuor Ukkel is een winkel met geschiedenis. Oorspronkelijk was het gebouw een tramdepot. Die sfeer bleef in de mate van het mogelijke bewaard toen Porte d’Orient er een meubelwinkel in onderbracht, een winkel die snel uitgroeide tot een referentie in Brussel. Dankzij dit verleden springt het gebouw onvermijdelijk in het oog en oogst het lof door het ruimtegevoel en de industriële look van het vroegere tramdepot, maar door de recente herinrichting heerst er ook een grote gezelligheid.

In het hart van Ukkel vind je Quatuor op de bekende Waterloosesteenweg op een steenworp van het Terkamerenbos en de Terhulpensesteenweg en te midden van prachtige filialen van ondermeer Essentiel, Maje en Bellerose. De winkel beschikt over een ruime privéparking!

WINKEL INFORMATIE

1200M
Onvergetelijke setting!
3 medewerkers
Vriendelijk, professioneel en sympathiek!
Waterloose
steenweg
met privéparking!